Belső Gyermek csoport

Találkoztál már a Belső Gyermekeddel? Ha bizonytalan vagy, mi a válaszod, derítsük ki, ki Ő valójában? Ha gyógyulatlan lelki sebek miatt nem tudtál megbocsátani szüleidnek, vagy azoknak, akik az életed során akarva-akaratlanul bántottak téged, olyan érzelmi terhet cipelhetsz, amit a benned lakozó Belső Gyermek hordoz. Ő az a részed, aki emlékszik a múltban elszenvedett bántásokra, aki szomorú, dühös vagy közönyös ezek miatt. A Belső Gyermek szabotálja a cselekedeteidet, amikor elterveztél valamit, de halogatni kezded a megvalósítást, legyen szó kedvenc időtöltésről vagy akár olyasvalamiről, amit kötelességből kell megtenned. Ő az, aki szorong, aggódik vagy ideges, ha vizsgáznod kell, ha társaságba mész, és idegen emberekkel találkozol, vagy munkahelyet akarsz váltani és új helyre pályázol. És természetesen ő az, aki dühösen felcsattan, követelőzik, és tombol, amikor korlátokat érez, vagy amikor tehetetlen. A nem kielégített érzelmi és fizikai szükségleteid, és az elfojtott gyermekkori emlékeid érzésmintái is benne lakoznak. Ő a benned élő gyermek, aki valaha voltál, minden pozitív és negatív tulajdonságával együtt. És ő hordozza a benned élő gyermeki ártatlanságot, lelkesedést, kíváncsiságot, spontaneitást, felfedezőkedvet, és kreativitást, ami megnyílni vágyik benned, és ami segítő erőforrásként támogat téged.

Ha szeretnéd megérteni, hogyan függ össze a haragod a Belső Gyermek felfedezetlen szükségleteivel, és készen állsz, hogy meggyógyítsd és elmélyítsd a Belső Gyermekeddel való kapcsolatod, ez a csoport ebben lesz a segítségedre. A nap során kiscsoportban (max. 6 fő) tanuljuk meg felfedezni magunkban a Belső Gyermeket és elsősorban az indulatok kezelésére és az indulatosság kiváltó okainak gyógyítására összpontosítunk a vele való találkozás során.

A nap során Belső Gyermek meditációval és emlékgyógyítással foglalkozunk és persze segítségül hívjuk a Belső gyermeket a haraggyógyító önismereti munkához. Álomfejtéssel is foglalkozunk majd, hogy lásd, hogyan tudod mélyebben megérteni az indulatosságod természetét. Végül, de nem utolsó sorban a Belső Gyermekkel való napi kapcsolódás technikáit is megtanuljuk.

Havonta van lehetőség rövidebb workshopok keretében megosztani a Belső Gyermekkel folytatott haragmunka tapasztalatait, és fejleszteni az eszköztáradat, hogy egyre hatékonyabb légy a Belső Gyermekkel való kapcsolat kibontakoztatásában és az indulataid kezelésében.

Belső Gyermek csoport

Önismeret kis létszámú ( max. 6 fős) csoportban.

Helyszín a Kálvin térnél:

1053 Budapest, Képíró utca 11.

  • A Belső Szülő és a Belső Gyermek fogalma

  • Az indulatosság hozott mintái, és feldolgozatlan okai

  • Belső Gyermek meditáció

  • Haragmunka emlékgyógyítással

  • Álomfejtés, álommunka

  • Belső Gyermek gyakorlatok

A csoport díja
25.000 Ft

A jelentkezés az alábbi e-mail címen:

e.tobias.sara@gmail.com

Konfliktus Klinika © 2013-2020 All Rights Reserved