Mi a ThetaHealing®?

A pszichológusi tanácsadói tevékenység hatékonysága a módosult tudatállapotban végzett hipnoterápiás eljárásokkal válik teljessé. A ThetaHealing® a mélymeditációban megtapasztalható theta állapotban a Teremtő síkján, a tiszta kvantumtérben ható testi-lelki gyógyulást hozó energiagyógyászati módszer, amely a tapasztalatok alapján rendkívüli hatékonysággal működik. Ahol a féltékenység terápia és az indulatkezelési tanácsadói folyamat már nem tud mélyrehatóbb változást létrehozni, ott a ThetaHealing® jelenti a hiányzó láncszemet.

A ThetaHealing® meditációs folyamatban a Teremtőhöz forduló összpontosított imával a feltétel nélküli szeretet terében történik a gyógyulás. Ez a technika nem vallásokhoz, hanem a teremtő erőben, az univerzumban való őszinte hithez kötődik, ezért felekezetre való tekintet nélkül bárki megtapasztalhatja, aki elfogadja egy nálunk hatalmasabb, láthatatlan erő létezését.

A fizikai betegségek, a pszichoszomatikus tünetek, a szorongásos zavarok, az önértékelési problémák stb. energetikai szinten hitrendszereink, a sejtmemóriánkban tárolt emlékeink következményei. A világunkat ezek a tudattalan hitrendszerek hozzák létre, a viselkedésünket pedig olyan meggyőződések táplálják, amelyeket tudatos és nem tudatos szinten igaznak vélünk. Ezek a hitrendszerek befolyásolják gondolatainkat, érzelmi reakcióinkat, döntéseinket a hétköznapokban.

A ThetaHealing® kezelések alkalmával a negatív, nem támogató hitrendszerek, gondolatminták, sémák átalakításán dolgozunk, és feloldjuk azokat a tudattalan korlátozó hiedelmeket, amelyek szabotálják, hogy azt az életet éljük, amit valójában szeretnénk. A kezelés során az intuitív ásás folyamatában azonosítjuk, hogy pontosan milyen gyökérok, hitrendszer áll egy fizikai vagy érzelmi probléma hátterében, és átalakítjuk a kulcshitet. Ha ez megtörtént, a kulcshithez kapcsolódó egyéb nem támogató hitrendszerek is feloldódnak, ami sok esetben azonnali gyógyulást eredményez. A nem támogató hitrendszerek oldása, illetve a pozitív, támogató hitrendszerek betöltése nemcsak a személyes élettörténet szintjén, hanem komplex módon generációs és kollektív szinteken is megtörténik: alap, generációs, lélek és történelmi szinten. A támogató hitrendszerek betöltése mellett érzéseket is tanítunk a kliensnek, amelyeket még sosem tapasztalt korábban, vagy nem hozzáférhetőek számára. A kezelés során minden egyes lépés a kliens hozzájárulásával történik.

Időpontot kérekIdőpontot kérek

Konfliktus Klinika © 2013-2020 All Rights Reserved