Ajánlás

A lélek útvesztőjében néha nehéz megtalálni a helyes irányt. Sokszor kilátástalannak látszik egy-egy élethelyzetünk, úgy tűnik nincs megoldás a problémára. Az első lépés az önmagunk felé vezető úton a hit és elszántság arra, hogy kezünkbe vehetjük az életünket. Van megoldás, csupán meg kell találni és tenni kell azért, hogy megváltozzon az, ami eddig zsákutcákhoz vezetett el. Rajtunk múlik, a saját erőnkön.

Az úton nem kell egyedül végigmennünk. Kísérőt választhatunk magunk mellé, aki független, külső szemlélőként tükröt tart számunkra és elfogulatlanul megmutatja igazi, torzítatlan lényünket, amilyenek valójában vagyunk. Segít felfedezni azokat a rejtett erőforrásokat, amelyek bennünk lakoznak és amelyekre talán még rá sem bukkantunk, nem tudjuk hogyan mozgósítsuk gyógyító energiáit.

Ebben segít a pszichológus. Helyettünk semmit sem tesz és nem mondja meg, mi az amit tenni kell! Segít abban, hogy az illető maga fedezze fel azt az utat, amely elvezet a felismerésekhez. Ezek a felismerések így válhatnak csak vérré és lehet valódi erejük.

A pszichológia ismeri a lélek anatómiáját és otthonosabban mozog homályosnak tetsző, furcsa és bizarr jelenségek talaján is. Nem nélkülözheti azonban a hiteles közvetítőt, aki szívvel-lélekkel vállalja a kísérő, a pszichológus szerepét.

Én magam ezt kínálom.

E. Tóbiás Sára

Egyéni tanácsadás

Indulat-, és agressziókezelési problémák, féltékenység kezelése, önértékelési problémák, szorongásos zavarok, stresszkezelés

Olvass továbbOlvass tovább

Párkapcsolati tanácsadás

Konfliktuskezelés, erőszakmentes kommunikáció

Olvass továbbOlvass tovább

Skype konzultáció

Egyéni tanácsadás online, kapcsolattartás külföldön és vidéken élők számára

Olvass továbbOlvass tovább

Indulatkezelés tréning

Ismeretek az indulat pszichológiai, neurokémiai és fiziológiai hátteréről, személyre szabott indulatkezelési technikák, konfliktuskezelési módszerek

Olvass továbbOlvass tovább

Konfliktus Klinika © 2013-2020 All Rights Reserved