Üdvözlöm!

E. Tóbiás Sára vagyok. Az ELTE pszichológia szakán végeztem. 2006 óta a II. kerületi Családsegítő Szolgálatnál felnőtt klienskörrel foglalkozom és a Fővárosi Pedagógiai Szakszolgálat munkatársa vagyok. Rendszeresen publikálok az agresszió, és féltékenység kezeléséhez kapcsolódó témákban, a Konfliktus Klinika weboldal író-szerkesztője vagyok.

Korábban a Fővárosi Közgyűlés által életre hívott program keretében a Mérei Intézet Gyermek- és Ifjúságvédelmi Osztály agressziókezelési munkacsoportjában dolgoztam. A Tévézz Okosan! és az Otthon a neten weboldal szerkesztőjeként a családbarát médiahasználat témájában publikáltam, a korábbi években a Nemzetközi Médiakonferencia meghívott előadója voltam.

Tanácsadói tevékenységem fókuszában áll az érzelmi zsarolás, a manipuláció, az indulat és az agresszió jelenségvilága. Régóta foglalkozom az indulat- és agressziókezelés lehetőségeivel, illetve a féltékenység kezelésének egyéni és párterápiás módszereivel. Szívügyemnek tekintem, hogy minél többen ismerjék meg azokat a konfliktuskezelési lehetőségeket, amelyek segítenek abban, hogy kapcsolataik kiegyensúlyozottabbá váljanak.

A terápiás ülések során az élettörténet analízisével, az indulat, harag és féltékenység okainak feltárásával, személyre szabott viselkedésterápiás-, és kommunikációs technikák elsajátításával dolgozunk.

Specializációm:

  • egyéni és párkapcsolati tanácsadás, párterápia
  • indulatkezelés, konfliktuskezelés
  • egyéni és csoportos tréningek, tanácsadás
  • agresszív kisgyermekek és kamaszok kezelése, tanácsadás szülők számára
  • féltékenység kezelése, önértékelési problémák
  • stresszkezelés
  • szorongásos zavarok kezelése

Gyógyító kapcsolat

Reális szembenézés önmagunkkal, szeretet, öröm, felszabadultság, spontaneitás, őszinteség.

Ezekből a gyökerekből táplálkozik mindaz, amit a munkámban hasznosítok és átadok a hozzám érkező útkeresőknek.

Gyógyító kapcsolat 1

Közös hullámhossz nélkül nem alakulhat ki érdemi terápiás munka. Pszichológus és kliens egymásra kell, hogy találjon, hogy egy jól működő terápiás kapcsolat vehesse kezdetét.

Gyógyító kapcsolat 2

Ha mindez megérintette, kíváncsian és szeretettel várom.

Valami új kezdődhet el!

Gyógyító kapcsolat 3

Konfliktus Klinika © 2013-2020 All Rights Reserved